Heeft u interesse in onze diensten?

BEDRIJFSCATERING IN DE REGIO BREDA

Bent u op zoek naar een ervaren cateraar die bedrijfscatering in de omgeving van Breda kan verzorgen? Dan is Ad Oostvogels Catering uit Rijsbergen u graag van dienst. Wij regelen al jarenlang de bedrijfscatering voor verschillende organisaties en bedrijven in de regio Breda. Naast bedrijven kunnen ook particulieren bij ons terecht voor ambachtelijke bereide lunches, buffetten, tapas en belegde broodjes. Als u Ad Oostvogels Catering inschakelt voor bedrijfscatering in de regio Breda, bent u verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service op maat.

RUIME KEUZE OP HET GEBIED VAN CATERING VOOR UW BEDRIJF IN DE OMGEVING VAN BREDA

Bij Ad Oostvogels Catering heeft u de keuze uit diverse soorten menu’s, waaronder belegde broodjes. Omdat smaken verschillen, kunt u natuurlijk ook zelf een menu samenstellen voor de catering van uw bedrijf in Breda. Op het gebied van bedrijfscatering kunt u bij ons onder meer kiezen voor:

  • Witte of bruine zachte broodjes: belegd met rosbief, belegen kaas, gerookte zalm, eisalade, tonijnsalade of fricandeau. Naast zachte broodjes hebben wij ook pistoletjes in ons assortiment;
  • Verschillende sandwiches: bijvoorbeeld een sandwich met kalkoenfilet, komkommer en ijsbergsla of een sandwich met gerookte zalmfilet, krabsalade, cocktailsaus, ijsbergsla en dille;
  • Koffietafel: deze bestaat uit soep, luxe broodjes, verscheidene vleeswaren, kaassoorten en zoetwaren, warme gehaktballetjes en een salade.

Mocht een werknemer van uw bedrijf in Breda een dieet volgen of een allergie hebben, dan houden wij daar als vanzelfsprekend rekening mee bij het bereiden van de catering.

STEL UW VRAGEN OVER ONZE BEDRIJFSCATERING IN DE REGIO BREDA

Bent u benieuwd wat onze catering allemaal voor uw organisatie in Breda kan betekenen of wilt u ons inschakelen voor een aankomend bedrijfsfeest? Of heeft u een andere vraag voor de werknemers van Ad Oostvogels Catering uit Rijsbergen? Neem dan via 06 21 83 85 07 telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@adoostvogelscatering.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00