Heeft u interesse in onze diensten?

CATERING IN DE REGIO BREDA EN ROOSENDAAL

Ad Oostvogels Catering verzorgt al jarenlang de catering voor particulieren en bedrijven in de regio Breda en Roosendaal. Wij zijn een cateringbedrijf dat voornamelijk actief is in West-Brabant. Ook als u in Etten-Leur, Sprundel of Rucphen catering nodig heeft, zijn onze enthousiaste medewerkers u graag van dienst. Als u Ad Oostvogels Catering inschakelt, kunnen u en uw gasten in de omgeving van Breda, Etten-Leur of ergens anders in West-Brabant genieten van ambachtelijk en vers bereide tapas, hapjes, belegde broodjes of een heerlijk buffet. Daarnaast staan wij ook bekend om onze service op maat. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering.

CATERING VOOR BEDRIJVEN IN DE OMGEVING VAN BREDA EN ROOSENDAAL

Als ervaren cateraar weten wij precies wat bedrijven en organisaties in de omgeving van Roosendaal en Breda verlangen op het gebied van catering. Voor een lunch, winkelopening of bedrijfsuitje kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten menu’s, zoals:

  • Diverse sandwiches: bijvoorbeeld een sandwich met eisalade, knapperige bacon, bieslook, gekookt ei en ijsbergsla of een sandwich met patécrème, serranoham en rucola;
  • Bruine en witte pistoletjes of bruine en witte zachte broodjes. De pistoletjes of broodjes kunt u naar wens laten beleggen met onder meer kaas, ham, rosbief, Noorse garnalen, palingfilet of krabsalade;
  • Petitfours en mini-gebakjes: deze zijn desgewenst verkrijgbaar met het logo van uw bedrijf of organisatie.

Wilt u een bijzondere vrijdagmiddagborrel organiseren? Of moet u de lunch regelen tijdens uw bedrijfsuitje? Dan bent u voor bedrijfscatering in regio Breda en Roosendaal bij ons aan het juiste adres.

CATERING VOOR EEN VERJAARDAG OF BRUILOFT IN DE BUURT VAN ETTEN-LEUR

Naast bedrijven kunnen ook particulieren voor catering uitstekend terecht bij Ad Oostvogels Catering in Rijsbergen, in de buurt van Etten-Leur. Voor verjaardagen, bruiloften, een high tea of andere feesten heeft u bij ons onder andere de keuze uit:

  • Buffetten: laat alle genodigden genieten van een uitgebreid Grieks, Chinees, Italiaans, Thais, Portugees of koud buffet. Of kies voor een stamppot-, BBQ- of satébuffet;
  • Hapjes en tapas: wij hebben voor u eenvoudige hapjes als mini-worstenbroodjes, frituurhapjes, mini-gehaktballetjes en gevulde komkommer. Als u meer van luxe hapjes houdt, kiest u bijvoorbeeld voor een geitenkaaskaaslolly met krokant notenlaagje of een lepel met makreelcrème, paprika en mierikswortel;
  • BBQ, gourmet of fondue: maak een keuze uit verscheidene soorten vlees, salades en sauzen;

Geeft u een groot verjaardagsfeest en wilt u er zeker van zijn dat uw gasten niets tekortkomen? Of wilt u de catering van uw bruiloft in de regio Etten-Leur laten regelen door een gespecialiseerde cateraar? Dan kiest u voor de service van Ad Oostvogels Catering.

CATERING IN RUCPHEN EN SPRUNDEL: OOK DE AANKLEDING WORDT VERZORGD

Op het gebied van catering kunnen wij voor u in Sprundel of Rucphen ook de aankleding van de locatie verzorgen. Of u nu een kleinschalig feestje aan huis viert of een groot evenement heeft gepland, onze medewerkers staan voor u klaar. Ook voor de verhuur van stoelen, tafels, tenten, verwarmingen, verlichting, thema-aankleding en tafellinnen komt u naar Ad Oostvogels Catering. Wat betreft catering in Rucphen en Sprundel nemen wij u graag alle zorgen uit handen.

BENADER ONS VOOR CATERING BIJ UW EVENEMENT

Wilt u meer weten over onze catering in de regio Breda en Roosendaal? Of heeft u een specifieke vraag over de catering van uw festiviteit in Etten-Leur, Rucphen of Etten-Leur? Neem dan telefonisch contact op met Ad Oostvogels Catering door te e-mailen naar info@adoostvogelscatering.nl of te bellen naar 06 21 83 85 07. Ons bedrijf uit Rijsbergen voorziet u graag van een compleet verzorgde catering bij u in Breda.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00