Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/adoostvogelscatering.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit

Z

Servicegerichtheid

Diversiteit

Home » Kookworkshop in de regio Breda en Roosendaal

Kookworkshop in de regio Breda en Roosendaal

Ad Oostvogels Catering is u graag van dienst als u een kookworkshop in de regio Breda en Roosendaal wilt organiseren. Voor een workshop koken kunt u in de buurt van Breda uitstekend terecht in onze kookstudio in Rijsbergen. Tijdens een gezellige avond met uw vrienden, familie of collega’s leren wij u diverse basistechnieken. Bij een kookworkshop van Ad Oostvogels Catering in de omgeving van Etten-Leur wordt het aangename met het leerzame gecombineerd. U en uw gezelschap zullen in onze kookstudio zonder twijfel een onvergetelijke avond beleven!

Kookworkshop nabij Roosendaal, Breda en Etten-Leur: gezellig en leerzaam

Een kookworkshop van Ad Oostvogels Catering in de omgeving van Roosendaal, Breda en Etten-Leur begint altijd met een drankje en een amuse. Vervolgens krijgt u een uitgebreide uitleg over de gerechten die bereid gaan worden. Vooraf bepaalt u zelf welke themaworkshop u wilt volgen. U kunt bij ons kiezen uit diverse thema’s, waaronder:

  • Spaanse tapas
  • Italiaans koken
  • Stampotten
  • Bonbons
  • Visbereiding
  • Wijn en spijs

U kunt zich tijdens een workshop koken in onze kookstudio nabij Breda dus volledig focussen op een land of op een bepaalde kooktechniek. Als u speciale wensen heeft voor een kookworkshop kunt u dat het beste van tevoren even aangeven bij onze medewerkers. Dan bespreken zij samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Volledig verzorgde workshop koken in een kookstudio nabij Breda

De kookworkshop in onze studio dichtbij Etten-Leur, Breda en Roosendaal is altijd all-in. Naast een aperitief, het welkomstdrankje en het koken krijgt u ook een 3-glazen-wijnarrangement afgestemd op het menu, frisdrank, bier en een koffie met bonbon. Zodoende bent u verzekerd van een volledig verzorgde avond. Heeft u altijd de sjalotjes net zo snel willen snijden als Jamie Oliver? Of wilt u thuis een heerlijke Thaise curry kunnen klaarmaken? Kom dan in de buurt van Breda naar een workshop koken van Ad Oostvogels Catering. Tijdens het koken zal uw gastronomische hart ongetwijfeld sneller gaan kloppen. Met het hele gezelschap ruikt, ziet en proeft u de smaken die uiteindelijk samenkomen in een gerecht dat u helemaal zelf bereid heeft.

Reserveren? Neem contact op!

Voor de workshop koken maken wij gebruik van 2 kookstudio’s nabij Breda. De twee studio’s voor de kookworkshop in Rijsbergen zijn vanuit Roosendaal, Etten-Leur en Breda goed bereikbaar. Meedoen aan een workshop is mogelijk vanaf 10 personen. Wilt u een kookworkshop bij Ad Oostvogels Catering reserveren? Of heeft u een vraag voor onze medewerkers? Neem dan contact op door even te bellen naar 06 21 83 85 07.

 

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten