Heeft u interesse in onze diensten?

WARM EN KOUD BUFFET IN DE REGIO ROOSENDAAL

Bent u op zoek naar een ervaren cateringbedrijf dat voor u een warm en koud buffet kan regelen in de omgeving van Roosendaal? Dan moet u bij Ad Oostvogels Catering zijn. In de regio West-Brabant verzorgen wij al jarenlang de totale catering voor particulieren en bedrijven. Als u een bruiloft, bedrijfsfeestje of andere festiviteit in de buurt van Roosendaal organiseert, zorgen onze medewerkers ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van een ambachtelijk bereid warm en koud buffet.

BESTEL EEN AMBACHTELIJK WARM EN KOUD BUFFET BIJ DE SPECIALIST NABIJ ROOSENDAAL

Een warm en koud buffet wordt door Ad Oostvogels Catering nabij Roosendaal altijd vers bereid. Zodoende weet u zeker dat u en uw gasten heerlijk zullen eten. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten buffetten, zoals:

  • Een koud buffet dat onder meer bestaat uit drumsticks, Ardennerham met meloen, nieuwe haring, gerookte zalm, gevulde eieren en stokbrood;
  • Een stamppottenbuffet met onder andere boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot met ananas, aardappelpuree, rode kool, hachee, rookworst en jachtsaus;
  • Een satébuffet met kipsaté, satésaus, nasi goreng, stokbrood, kroepoek, kruidenboter en atjar tjampoer.

Verder kunnen wij u ook van dienst zijn als u liever een Italiaans, Chinees, Grieks of Thais buffet wilt laten bezorgen. Wilt u meer weten over het bestellen van een warm en koud buffet bij Ad Oostvogels Catering in de omgeving van Roosendaal? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 06 21 83 85 07 of door een e-mail te sturen naar info@adoostvogelscatering.nl.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00