Heeft u interesse in onze diensten?

HAPJES AAN HUIS IN DE REGIO BREDA

Wilt u hapjes aan huis laten bezorgen in de regio Breda? Dan schakelt u een specialist als Ad Oostvogels Catering in. Wij zijn een cateringbedrijf dat in West-Brabant voor bedrijven, organisaties en particulieren al jarenlang de catering verzorgt. Voor een feestje, winkelopening of bedrijfsuitje in de omgeving van Breda zijn hapjes aan huis ideaal. Het bespaart u een heleboel tijd en moeite, want er hoeven geen boodschappen gedaan te worden en u hoeft ook niet in de keuken aan de slag. Daarnaast bent u bij Ad Oostvogels Catering verzekerd van ambachtelijk en vers bereide hapjes.

LUXE OF EENVOUDIG HAPJES AAN HUIS LATEN BEZORGEN IN BREDA

Kwaliteit, diversiteit en een uitstekende service zijn de speerpunten van ons cateringbedrijf. In overleg met u stellen we graag een menu op van de hapjes die u in Breda aan huis geleverd wilt hebben. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten hapjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van mini-worstenbroodjes, drumsticks, wraprolletjes met kruidenkaas of roggebrood met paling en appelsalsa? Of gaat uw voorkeur uit naar luxe hapjes? Dan is een mini-pasteitje met patémousse, een geitenkaaslolly met krokant notenlaagje of een glaasje parmaham met kiwi en frambozendressing wellicht iets voor u.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Bent u benieuwd wat Ad Oostvogels Catering allemaal voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over het aan huis laten bezorgen van hapjes in de regio Breda? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 21 83 85 07 of per e-mail via info@adoostvogelscatering.nl.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00