Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/adoostvogelscatering.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit

Z

Servicegerichtheid

Diversiteit

Home » Hapjesbuffet

Een heerlijk hapjesbuffet voor uw feest

Voor het bestellen van een heerlijk hapjesbuffet met feesthapjes kunt u terecht bij Ad Oostvogels Catering in Rijsbergen. Viert u binnenkort uw verjaardag in de omgeving van Breda, Roosendaal of Etten-Leur en wilt u de lekkerste hapjes bestellen? Bij ons kunt u een heerlijk hapjesbuffet of hapjesschaal bestellen. U heeft een uitgebreide keuze uit verschillende hapjes. Zo kunt u koude en warme feesthapjes bestellen voor uw feest, bijeenkomst of andere gelegenheid.

Bestel een hapjesbuffet en geniet van de lekkerste hapjes

Bij Ad Oostvogels Catering kunt u een hapjesschaal met heerlijke tapas bestellen, maar ook een hapjesbuffet met diverse feesthapjes naar keuze. Als ervaren cateraar leveren wij totale catering voor bedrijven en particulieren. U kunt de lekkerste hapjes bestellen voor uw feest, partij, bruiloft of ander event. In ons aanbod vindt u luxe hapjes zoals cups met krabsalade en mini-gehaktballetjes, maar ook excellent luxe hapjes en alles wat er tussenin zit.

Maak van uw feest een daverend succes

Wilt u uw feest tot een daverend succes maken? Dan kunt u naast het bestellen van een hapjesbuffet met feesthapjes bij ons ook terecht voor een mooie aankleding. Wij hebben diverse artikelen om uw feest compleet te maken. Denkt u hierbij aan het huren van een BBQ, maar ook aan onder andere glazen, terrasstoelen, borden en terrasverwarming. Ook heeft u de mogelijkheid om een kok in te huren samen met bediening. Op deze manier weet u zeker dat uw feest een groot succes gaat worden.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Verwen de gasten op uw verjaardag in Breda, Etten-Leur, Roosendaal of elders in de omgeving van Rijsbergen door een hapjesschaal met de lekkerste hapjes te bestellen. Voor het bestellen van ons hapjesbuffet of hapjesschaal neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 21 83 85 07. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie.

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten