Heeft u interesse in onze diensten?

HAPJESBUFFET BESTELLEN VOOR UW FEEST IN BREDA

Voor het bestellen van een heerlijk hapjesbuffet met feesthapjes kunt u terecht bij Ad Oostvogels Catering in Rijsbergen, nabij Breda. Viert u binnenkort uw verjaardag in de omgeving van Breda, Roosendaal of Etten-Leur en wilt u de lekkerste hapjes bestellen? Bij ons kunt u een heerlijk hapjesbuffet of een lekker gevulde hapjesschaal bestellen voor uw feest in regio Breda. U heeft een uitgebreide keuze uit verschillende hapjes. Zo kunt u koude en warme feesthapjes bestellen voor uw feest, bijeenkomst of andere gelegenheid in de omgeving van Breda.

BESTEL EEN HAPJESBUFFET EN GENIET VAN DE LEKKERSTE HAPJES TIJDENS UW EVENEMENT IN REGIO BREDA

Bij Ad Oostvogels Catering kunt u een uitgebreide hapjesschaal met heerlijke tapas bestellen, maar ook een hapjesbuffet met diverse feesthapjes naar keuze. Als ervaren partycateraar leveren wij totale catering voor bedrijven en particulieren. U kunt de lekkerste hapjes bestellen voor uw feest, partij, bruiloft of ander evenement in regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal. In ons aanbod vindt u luxe hapjes zoals cups met krabsalade en mini-gehaktballetjes, maar ook excellent luxe hapjes en alles wat er tussenin zit. Bekijk ons assortiment of vraag ons naar de mogelijkheden wanneer u een hapjesbuffet of losse feesthapjes wilt bestellen voor uw privé of zakelijke gelegenheid in regio Breda, Roosendaal en Etten-Leur.

MAAK VAN UW FEEST EEN DAVEREND SUCCES DOOR HAPJES TE BESTELLEN BIJ ONS CATERINGBEDRIJF NABIJ BREDA

Wilt u uw feest tot een daverend succes maken? Dan kunt u naast het bestellen van een hapjesbuffet met feesthapjes bij ons ook terecht voor een mooie aankleding. Wij hebben diverse artikelen in ons assortiment om uw feest compleet te maken. Denk hierbij aan het huren van een BBQ, maar ook aan onder andere glazen, terrasstoelen, borden en terrasverwarming. Ook heeft u de mogelijkheid om een kok in te huren samen met bediening. Op deze manier weet u zeker dat uw feest een groot succes gaat worden. Bekijk direct ons aanbod om hapjesbuffet of verse feesthapjes te bestellen voor uw gelegenheid in Breda of omgeving.

BESPREEK MET ONS DE MOGELIJKHEDEN

Verwen de gasten op uw verjaardag in Breda, Etten-Leur, Roosendaal of elders in de omgeving van Rijsbergen door een hapjesschaal met de lekkerste hapjes aan huis te bestellen. Voor het bestellen van ons hapjesbuffet of hapjesschaal neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 21 83 85 07, door te e-mailen naar info@adoostvogelscatering.nl of door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00