Heeft u interesse in onze diensten?

TAPAS CATERING IN DE REGIO BREDA

Voor tapas catering moet u in de regio Breda bij Ad Oostvogels Catering zijn. Als ervaren cateringbedrijf verzorgen wij al jarenlang de catering voor particulieren en bedrijven in West-Brabant. Bent u van plan om een winkelopening, bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje te organiseren? Dan is de tapas catering van Ad Oostvogels Catering nabij Breda uitermate geschikt. Zonder boodschappen te doen en in de keuken te hoeven staan, kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke tapas.

TAPAS CATERING IN DE REGIO BREDA: KIES UW FAVORIETE MENU

Ad Oostvogels Catering staat bekend om een ruim aanbod aan ambachtelijk bereide tapas en een uitstekende service op maat. Voor uw catering in Breda kunt u kiezen uit verschillende tapas menu’s, zoals:

  • Tapas uno: met onder meer gevulde olijven, curryballetjes in kokossnippers, chorizo en tortilla’s met krab en bosui;
  • Tapas dos: het tapas uno menu met als extra’s onder meer stokbroodjes met gerookte kalkoenfilet en ansjovismayonaise, banderilla’s en poffertjes met geitenkaascrème;
  • Tapas tres: het tapas dos menu met aanvullend onder meer komkommer met krabmousse, kruidengeitenkaasjes en mosselen in bierdressing.

Verder hebben wij ook zeer smakelijke BBQ tapas in ons assortiment. Wilt u zelf een menu samenstellen voor uw tapas catering in de omgeving van Breda? Ook dat is mogelijk bij Ad Oostvogels Catering. Neem voor meer informatie over onze catering even telefonisch contact op met onze medewerkers: 06 21 83 85 07.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten