Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/adoostvogelscatering.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit

Z

Servicegerichtheid

Diversiteit

Home » BBQ catering in de regio Breda en Roosendaal

BBQ catering in de regio Breda en Roosendaal

Als u een grootschalige BBQ wilt organiseren, moet u voor de catering bij Ad Oostvogels Catering in de regio Breda en Roosendaal zijn. Ook als u in Zundert of elders in West-Brabant een BBQ heeft gepland, zijn wij u graag u graag van dienst. Als ervaren cateringbedrijf weten wij precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons in de omgeving van Roosendaal en Breda inschakelen voor een volledig verzorgde BBQ catering aan huis of op locatie.

BBQ catering aan huis Breda en Roosendaal: kies uit diverse menu’s

Bent u binnenkort jarig en wilt u een groot feest geven? Of gaat u in de zomermaanden trouwen? Dan is een BBQ catering aan huis in Roosendaal of Breda ideaal. Bij Ad Oostvogels Catering kunt u kiezen uit verschillende BBQ menu’s:

  • BBQ menu 1: dit menu bestaat uit een hamburger, worstje, kipfilet en een speklapje, drie koude sauzen en satésaus. Daarnaast krijgt u diverse bijgerechten als rundvleessalade, aardappelsalade, tomatensalade, stokbrood en kruidenboter;
  • BBQ menu 2: dit menu bestaat uit een varkenslapje, speklapje, hamburger, kipfilet, satéstokjes, drie koude sauzen en satésaus. Verder kunt u genieten van verscheidene bijgerechten. Voorbeelden hiervan zijn huzarensalade, komkommersalade, rauwkostsalade, stokbrood en kruidenboter;

BBQ menu 1 en BBQ menu 2 kunt u desgewenst aanvullen met een sparerib, biefstuk, zalmmoot, gamba’s of andere lekkernijen voor op de barbecue. Ook als er kinderen mee-eten bent u voor BBQ catering aan huis in Breda of Roosendaal bij Ad Oostvogels Catering aan het juiste adres. Bij ons kunt u een BBQ menu speciaal voor kinderen bestellen.

BBQ op locatie in Zundert en elders in West-Brabant

Behalve voor een BBQ aan huis kunnen wij in Zundert en de rest van West-Brabant ook de catering op locatie voor uw bedrijfsuitje of winkelopening verzorgen. In plaats van een BBQ heeft u ook de mogelijkheid om een buffet of lunch door ons te laten regelen. Heeft u speciale wensen op het gebied van diëten of allergieën? Dat is geen probleem. Onze medewerkers stellen samen met u een menu samen en eventueel passen we de gerechten aan. Op die manier weet u zeker dat er niemand iets tekortkomt tijdens een BBQ, lunch of buffet bij uw organisatie of bedrijf in de buurt van Zundert.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een BBQ catering aan huis in de regio Roosendaal en Breda? Of heeft u een vraag over het regelen van een BBQ voor uw bedrijf in Zundert? Neem dan contact op met onze medewerkers. Ad Oostvogels Catering is via 06 21 83 85 07 telefonisch bereikbaar.

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten