Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/adoostvogelscatering.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit

Z

Servicegerichtheid

Diversiteit

Home » Partycatering

Partycatering

Bent u op zoek naar een professionele partycateraar om uw feest te voorzien van heerlijke partycatering? Ad Oostvogels Catering in Rijsbergen is een ervaren partycateraar voor al uw feesten en partijen. Wij staan voor een persoonlijke benadering, servicegerichtheid en ambachtelijk bereide producten. Voor een succesvol feest maakt u gebruik van onze partycatering. Kies uit de lekkerste gerechten of verwen uw gasten met de beste hapjes.

De beste partycatering voor uw feest

Als ervaren partycateraar verzorgen wij vers gemaakte maaltijden om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk zijn deze volledig bereid volgens de richtlijnen van de HACCP. Bij Ad Oostvogels Catering heeft u de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen. Wij bieden verschillende buffetten aan zoals een Italiaans, Chinees, Mexicaans of stamppot buffet. Ook kunt u kiezen voor een hapjesbuffet met verschillende soorten tapas. Heeft u of een aantal van uw gasten bepaalde allergieën of bent u op dieet? Laat het ons dan weten. Wij passen onze gerechten aan op uw allergie- en dieetwensen.

Neem contact op voor meer informatie

Als partycateraar zijn wij werkzaam in de omgeving van Rijsbergen. Hierbij kunt u ook denken aan onder andere Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Zundert. Wilt u graag partycatering bestellen voor uw feest? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 21 83 85 07. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden zijn wij telefonisch bereikbaar. Als ervaren partycateraar denken we graag met u mee om samen tot de beste partycatering voor uw feest te komen!

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten