Heeft u interesse in onze diensten?

PARTYCATERING IN REGIO BREDA

Bent u op zoek naar een professionele partycatering voor uw feest of gelegenheid in Breda? Ad Oostvogels Catering in Rijsbergen is een ervaren partycateraar voor al uw feesten en partijen in regio Breda. Wij staan voor een persoonlijke benadering, servicegerichtheid en ambachtelijk bereide producten. Voor een succesvol feest maakt u gebruik van onze partycatering. Kies uit de lekkerste gerechten of verwen uw gasten met de beste hapjes.

DE BESTE PARTYCATERING VOOR UW FEEST IN BREDA EN OMGEVING

Als ervaren partycateraar in regio Breda verzorgen wij vers gemaakte maaltijden om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk zijn deze volledig bereid volgens de richtlijnen van de HACCP. Bij ons cateringbedrijf heeft u de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen. Wij bieden verschillende wereldbuffetten aan zoals een Italiaans, Chinees of een Mexicaans buffet. Ook kunt u kiezen voor een hapjesbuffet met verschillende soorten tapas. Heeft u of een aantal van uw gasten bepaalde allergieën of bent u op dieet? Laat het ons dan weten. Als ervaren partycateraar in regio Breda passen we onze gerechten aan op uw allergie- en dieetwensen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

Als partycateraar in Rijsbergen zijn wij werkzaam in de omgeving van Breda. Hierbij kunt u ook denken aan onder andere Etten-Leur, Roosendaal en Zundert. Wilt u graag partycatering bestellen voor uw feest in de omgeving van Breda? Neem dan gerust contact met ons team op door te bellen naar 06 21 83 85 07 of te e-mailen naar info@adoostvogelscatering.nl. Als ervaren partycateraar denken we graag met u mee om samen tot de beste partycatering voor uw feest in Breda of omgeving te komen!

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00