Heeft u interesse in onze diensten?

CATERING IN DE REGIO BREDA EN ROOSENDAAL

Wilt u belegde broodjes laten bezorgen bij u thuis of bij uw bedrijf in de regio Roosendaal? Dan is Ad Oostvogels Catering u graag van dienst. Als ervaren cateringbedrijf verzorgen wij in Roosendaal, Breda, Etten-Leur en omstreken de catering voor particulieren en bedrijven. Als u een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of winkelopening in de buurt van Roosendaal organiseert, zorgt Ad Oostvogels Catering ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke belegde broodjes.

HEERLIJKE BELEGDE BROODJES VOOR UW FESTIVITEIT IN DE OMGEVING VAN ROOSENDAAL

Als u voor uw festiviteit in de omgeving van Roosendaal belegde broodjes bestelt bij Ad Oostvogels Catering bent u verzekerd van kwaliteit. U kunt bij ons bruine en witte zachte broodjes of bruine en witte pistoletjes bestellen. Daarnaast bepaalt u ook zelf wat voor beleg u op de broodjes wilt hebben. Kies bijvoorbeeld voor oude kaas, filet americain met uitjes, Noorse garnalen, gerookte zalm of eisalade. Geef bij onze medewerkers aan wat u precies nodig heeft en dan zorgen zij dat het helemaal in orde komt. Allergieën en diëten kunt u natuurlijk ook aan ons doorgeven, dan passen wij de belegde broodjes daarop aan.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Naast het bezorgen van belegde broodjes kunt u ons in de regio Roosendaal ook inschakelen voor een volledig verzorgd buffet, excellente hapjes of een BBQ. Bent u benieuwd wat Ad Oostvogels Catering voor u kan betekenen? Neem dan via 06 21 83 85 07 telefonisch contact met ons op of e-mail naar info@adoostvogelscatering.nl.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00