Heeft u interesse in onze diensten?

BUFFET IN DE REGIO ETTEN-LEUR

Ad Oostvogels Catering kan voor u een vers bereid buffet verzorgen in de buurt van Etten-Leur. Wij zijn een cateringbedrijf dat in de regio West-Brabant zowel particulieren als bedrijven van dienst is. Wilt u in de omgeving van Etten-Leur de gasten van uw bruiloft laten genieten van een heerlijk buffet? Of organiseert u een bedrijfsuitje en bent u van plan om met uw collega’s te gaan barbecueën? In beide gevallen bent u bij Ad Oostvogels Catering aan het juiste adres.

KIES HET BUFFET VAN UW WENS BIJ EEN SPECIALIST IN DE BUURT VAN ETTEN-LEUR

In Etten-Leur en omstreken kunnen wij voor u zowel een warm als een koud buffet verzorgen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten buffetten, waaronder:

  • Een stampottenbuffet dat onder meer bestaat uit zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot, rode kool, aardappelpuree, gehaktballetjes, hachee, jachtsaus en warme appeltjes;
  • Een koude Hors-d’oeuvre schotel met onder andere rundvleessalade, fricandeau, nieuwe haring, gerookte paling, gevulde tomaatjes en stokbrood;
  • Een Grieks, Thais, Grieks, Chinees, Spaans, Mexicaans of Portugees buffet met koude en warme gerechten.

Naast het verzorgen van een volledig verzorgd buffet kunnen wij voor uw festiviteit in de buurt van Etten-Leur ook de inrichting van de locatie regelen. Heeft u een vraag over een van onze buffetten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van aankleding en verhuur? Neem dan telefonisch contact op met Ad Oostvogels Catering via 06 21 83 85 07 of stuur een e-mail naar info@adoostvogelscatering.nl.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00