Heeft u interesse in onze diensten?

CATERING VOOR BEDRIJFSFEESTEN IN BREDA

Zoekt u naar een betrouwbaar cateringbedrijf met ervaring in het verzorgen van de catering van bedrijfsfeesten in regio Breda? Ad Oostvogels Catering uit Rijsbergen, nabij Breda, neemt u de catering volledig uit handen. Wij serveren heerlijke koude en warme gerechten op zowel particuliere als zakelijke gelegenheden. Dankzij onze persoonlijke benadering en onze ambachtelijk bereide producten, zijn wij de perfecte partner voor het verzorgen van de catering van bedrijfsfeesten in de omgeving van Breda.

ONTDEK ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR DE CATERING VAN BEDRIJFSFEESTEN IN REGIO BREDA

Voor bedrijfsfeesten heeft u bij ons een ruime keuze aan hapjes of volledige gerechten die wij op locatie in regio Breda bezorgen. Kies een standaard menu of vraag ons naar de mogelijkheden om uw eigen menu samen te stellen. Wij denken graag met u mee. Ook wanneer uw medewerkers of gasten dieetwensen of allergieën hebben, houden wij hier uiteraard rekening mee. Ieder evenement is anders, waardoor wij voor bedrijfsfeesten in regio Breda maatwerk leveren. Ontdek de mogelijkheden of bekijk ons aanbod aan partycatering online. We verhuren indien gewenst ook artikelen voor de aankleding van uw bedrijfsfeest.

SCHAKEL ONS CATERINGBEDRIJF IN VOOR UW ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Schakel ons in voor uw aankomende bedrijfsfeesten in Breda of elders in West-Brabant. Vanuit Rijsbergen zorgen wij ervoor dat de catering perfect verloopt tijdens uw evenement. Zo heeft u geen omkijken meer naar het verzorgen van hapjes. Heeft u een vraag over ons cateringbedrijf of over de opties die wij u bieden? Neem contact met ons op. Bel naar 06 21 83 85 07 of stuur een e-mail naar info@adoostvogelscatering.nl.

BEKIJK OOK EENS

Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag: 09:00 – 20:00